/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Liga Campionilor: Portarul echipei Liverpool şi-a asumat responsabilitatea înfrângerii

missing
27 mai 2018, ora 14:24

Germanul a făcut cadou primul gol al lui Real Madrid, când pasa lui neglijentă cu mâna a fost interceptată de Karim Benzema, iar la golul trei, a deviat în poartă mingea şutată de Gareth Bale de la mare distanţă.

„Acum nu simt nimic. Azi am pierdut meciul echipei mele şi îmi cer scuze tuturor, a declarat Karius, 24 ani. Îmi cer scuze echipei, clubului, pentru că aceste greşeli au costat scump. Dacă aş putea da timpul înapoi, aş face-o. Îmi pare rău pentru echipă, ştiu că i-am dezamăgit azi. Aceste goluri ne-au costat practic titlul. Este foarte greu acum, dar asta e viaţa unui portar. Trebuie să ridici capul din nou sus”.

Karius a fost încurajat de coechipieri după meci şi consolat de madrileni: „Toată lumea a încercat să mă încurajeze. Dar în vestiar era linişte peste tot pentru că toată lumea era dezamăgită”.

O legendă a echipei Liverpool, Steven Gerrard, căpitanul echipei care a câştigat Liga Campionilor din 2015, a opinat că Karius şi-a pierdut luciditatea după prima gafă: „Vorbeam de experienţă înainte de meci, despre ştiinţa meciurilor mari şi că jucătorii de la Madrid sunt mai bine conectaţi. Primul gol a fost al unui portar grăbit. Când sângele ţi se urcă la cap, tot ce ai de făcut este să rămâi calm, dar el a făcut o greşeală şi a fost pedepsit”.

Jurgen Klop, care l-a adus pe Karius de la Mainz, a recunoscut că greşelile nu pot fi explicate: „Îmi pare rău pentru el, e un tip fantastic. Nimeni nu a dorit asta, dar asta e situaţia. Greşelile au fost evidente, nu trebuie să mai vorbim de asta, este clar, el ştie, eu ştiu, toată lumea ştie. Acum trebuie să ne împăcăm cu asta. Evident nu a fost seara lui”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram