/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Top Forbes: Cei mai bogați moştenitori din Rusia. Primul în top, moștenitorul Lukoil cu o avere de 17 mlrd de dolari

missing
27 mai 2018, ora 10:28

Clasamentul Forbes Magazine cuprinde 20 de familii din Rusia şi 46 de moştenitori, unde fiecare copil se bucură de cel puţin 2,3 miliarde dolari în avere personală.

„Yusuf Alekperov, singurul fiu al CEO-ului Lukoil, a devenit cel mai bogat moştenitor cu o avere estimată la 17 miliarde dolari”, scrie revista.

Locurile 2 şi 3 sunt ocupate de cei doi copii ai proprietarului cheie al producătorului de gaze Novatek şi Sibur Leonid Mikhelson a căror avere ar fi estimată la 8,9 miliarde de dolari pentru fiecare copil, iar pe al patrulea şi al cincilea loc se află descendenţii proprietarului EuroChem, Andrei Melnichenko a căror avere se va ridica la 7,3 miliarde dolari fiecare, relatează Tass.

Potrivit calculelor realizate de Forbes, la data de 20 aprilie 2018 erau 102 miliardari în Rusia iar averea lor combinată se ridica la 403 miliarde de dolari. Dacă această avere ar fi distribuită în mod egal între toţi 289 de copii miliardarilor ruşi, fiecare din copii ar fi la rândul său miliardar, cu o un capital mediu de 1,4 miliarde de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram