Accident matinal la Ratuș, raionul Criuleni. Patru automobile s-au ciocnit în lanț, după ce primul șofer a oprit în fața unei treceri de pietoni. Un pasager din a patra mașină a fost transportat la spital, cu răni la cap.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7 dimineața. Impactul s-a produs după ce un șofer, în vârstă de 23 de ani, care era la volanul unei Toyota, a cedat, regulamentar, trecerea unui pieton.

Șoferul celui de-al patrulea automobil nu a mai reușit să păstreze distanța și a izbit mașina din față. Ca într-un joc de popice, toate mașinile s-au lovit intre ele. Coliziunea s-a soldat cu o persoană rănită.

„După care a urmat o ciocnire în lanț a celorlalte automobile. În urma impactului, un pasager din Opel Astra, din ultimul automobil, a primit traumatisme în regiunea capului și a fost transportat la spitalul de urgență din Chișinău”, menționează Diana Maxim, ofițer de presă IP Orhei.

Pietonul a traversat drumul în siguranță. În urma impactului, una dintre mașini a fost aruncată în afara carosabilului. Cazul continuă să fie cercetat de poliție.