/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Șor, „talismanul jorenilor și orheienilor”. Curtea de Apel a respins contestația Maiei Sandu

missing
28 mai 2018, ora 11:13

Decizia a fost luată de instanță la doar câteva minute după ce în fața protestarilor a ieșit Ilan Șor. Astfel, manifestanții au considerat că decizia de la Curtea de Apel este datorată primarului de Orhei, pe care l-au numit „talisman al jorenilor și orhenienilor”. Ilan Șor a a făcut „baie de mulțime”, iar cei prezenți la protest și-au manifestat susținerea pentru el și pentru Marina Tauber.

„Deodată când ați venit dvs am obținut o victorie. Împreună cu Jora de Mijloc am obținut această victorie istorică. Am arătat tuturor că alegerea poporului este mai presus de toate”, a menționat și Tauber.

Menționăm că PAS cere anularea rezultatelor din motiv că, în campania electorală, Partidul „Șor” ar fi cheltuit mai mulți bani decât prevede legea. Și observatorii „Promo-Lex” au sesizat că cele mai multe încălcări, în ziua alegerilor, dar și în campania electorală au fost înregistrate anume în localitatea Jora de Mijloc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram