Câteva tinere din Chișinău au lansat inițiativa „Balul fericirii” prin care și-au propus să aducă magie în viața fetelor și băieților care absolvesc școlile internat. În acest scop, au lansat un apel în care invită doritorii să-și doneze rochia, pantofii sau costumul unui tânăr/tinere pentru ca cei din urmă să aibă un bal de absolvire a școlii de neuitat.

Sunt acceptate în dar inclusiv și accesorii, cosmetice, parfumuri, genți – tot ce ar putea fi util unui tânăr/tinere să se pregătească pentru o petrecere – Balul de Absolvire.

Doritorii să ajute la împlinirea unui vis pot apela la Botnari Ala (078788877), cafeneaua Penthouse (str Stefan cel Mare 103/2); Anastasia Sturza (o contactați pe facebook); Cristina Mastac (69939897); Ana Maria Iabanji, magazinul Orhid Flower (str Petru Movila 14/1) și Olesea Vîrtosu care vor efectua intermedierea dintre donatori și beneficiari.

Fetele vor colecta darurile și ulterior le vor duce la școlile internat unde vor fi oferite absolvenților de acolo. Mai multe detalii despre inițiativă găsiți pe pagina evenimentului.