/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Încă un avocat, reținut. Ar fi primit 3.000 de euro de la un bărbat pentru a-i soluționa cazul

missing
29 mai 2018, ora 09:32

Potrivit materialelor anchetei, avocatul ar fi pretins banii, susținând că are influență asupra unor persoane publice din cadrul Poliției de Frontieră și că îi poate determina pe aceștia să-i restituie denunțătorului automobilul de model Mercedes, ridicat anterior.

În cadrul documentării, s-a constatat că acțiunile unui polițist de frontieră care ar fi primit 200 de euro pentru soluționarea pozitivă a aceluiași caz, au fost investigate de CNA în paralel, într-o altă cauză penală.

Este de menționat că avocatul și-a recunoscut integral vina și cooperează cu organul de urmărire penală.

Dacă vor fi găsiți vinovați, avocatul riscă până la 6 ani de închisoare pentru trafic de influență, iar polițistul de frontieră, respectiv, până la 7 ani de privațiune de libertate pentru corupere pasivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram