/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Prognoza METEO pentru ziua de marți, 29 mai. Maxima termică va atinge 28 de grade

missing
29 mai 2018, ora 08:22

În nordul țării vom găsi soare pe cer și timp frumos. Temperaturile vor fi generoase, dimineața înregistrându-se 21 de grade, iar la amiază 27.

Vremea va fi schimbătoare în centru, iar cerul va fi stăpânit de câțiva nori de vreme bună de-a lungul zilei. Dimineața vor fi 21 de grade, iar la orele amiezii 28.

În sud ne vom delecta cu vreme foarte caldă și mult soare. 21 de grade sunt prognozate în prima parte a zilei și o maximă de 28 pe parcurs.

În capitală vom avea parte de temperaturi la fel de ridicate, dar vremea va fi înnorată. La noapte vor fi 15 grade, iar pe timp de zi, temperatura va urca până la 29 de grade cu plus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram