Au rămas zile numărate până ne vom bucura oficial de sezonul estival, totuși vremea de afară și temperaturile sunt mai mult de vară. De această dată cerul va fi împărțit de înnorări trecătoare, dar nu vă întristați fiindcă soarele nu va lipsi și va avea destul de multe reprize. Tabloul meteorologic nu se va schimba esențial, atmosfera se va menține caldă, iar maxima aerului vă atinge temperatura de 28 de grade. Vântul va fi blând și va adia din Nord-Est.

În nordul țării vom găsi soare pe cer și timp frumos. Temperaturile vor fi generoase, dimineața înregistrându-se 21 de grade, iar la amiază 27.

Vremea va fi schimbătoare în centru, iar cerul va fi stăpânit de câțiva nori de vreme bună de-a lungul zilei. Dimineața vor fi 21 de grade, iar la orele amiezii 28.

În sud ne vom delecta cu vreme foarte caldă și mult soare. 21 de grade sunt prognozate în prima parte a zilei și o maximă de 28 pe parcurs.

În capitală vom avea parte de temperaturi la fel de ridicate, dar vremea va fi înnorată. La noapte vor fi 15 grade, iar pe timp de zi, temperatura va urca până la 29 de grade cu plus.