/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Membrul unui grup infracțional care fura bunuri de preț din case, reținut. Riscă până la 12 ani de pușcărie

missing
29 mai 2018, ora 10:47

Oamenii legii au stabilit că suspecții au la activ cel puțin șapte furturi, săvârșite în prima jumătate a anului 2017. Potrivit poliției, fiecare suspect avea un rol bine determinat. Ei pătrundeau în locuinţe pe timp de noapte, prin forţarea geamurilor, de unde sustrăgeau: sume de bani, bijuterii şi alte lucruri de preţ, cauzând victimelor pagube materiale în valoare de 300 000 lei.

Astfel, la 25 mai curent, suspectul a fost reținut în municipiul Chișinău, iar în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat o parte din bunurile sustrase. Tânărul este arestat pentru 30 de zile și dacă va fi găsit vinovat riscă de la 5 la 12 ani. Anterior, bănuitul a fost judecat pentru astfel de infracțiuni.

La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea stabilirii apartenenței acestora la comiterea altor infracțiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova, precum şi verificarea provenienţei bunurilor depistate şi ridicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram