/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Audierea Raportului privind activitatea Procuraturii pentru anul 2017 la Parlament, amânată

missing
31 mai 2018, ora 12:38

„Ce ține de audierea raportului privind activitatea procuraturii, procurorul general, domnul Harunjen, se află la spital, internat, și de aceea rugămintea lui a fost ca acest subiect să fie amânat pentru o ședință ulterioară”, a declarat președintele Parlamentului, Adrian Candu.

Candu a supus la vot excluderea audierii raportului de pe ordinea de zi a ședinței, iar deputații au susținut propunerea. „Majoritatea celor prezenți în sală au susținut excluderea de pe ordinea de zi a acestui subiect”, a menționat președintele Parlamentului, precizând că în timpul apropiat Biroul permanent va veni cu propunerea de a reintroducere a acestui subiect pe ordinea de zi în următoarele ședințe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram