/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Primăria va aloca peste 370.000 de lei pentru amenajarea benzii suplimentare pe strada București

missing
31 mai 2018, ora 12:07

Proiectul de lărgire a străzii București, prin crearea unei benzi suplimentare de virare la dreapta, inclusiv a unei benzi de încadrare pe bd. Dacia va permite fluidizarea traficului rutier din zonă, iar din bugetul municipal, în acest sens, au fost alocate 370 mii lei.

Măsurile întreprinse de municipalitate au scopul de a elibera traficul rutier de pe arterele, care leagă sectoarele Centru și Botanica, în zona „Pieței Ovidiu”.

Primăria anunță ca vor fi desfășurate lucrări de strămutare a pilonilor rețelei de contact, de iluminat public, obiectivelor de semafor, obiectivelor de monitorizare video a traficului rutier și amenajarea căilor pietonale. De asemenea, va fi reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu”.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram