Au fost începute lucrările de amenajare a unei benzi suplimentare de circulație pe strada București, tronsonul cuprins între str. Lev Tolstoi - bd. Dacia.

Proiectul de lărgire a străzii București, prin crearea unei benzi suplimentare de virare la dreapta, inclusiv a unei benzi de încadrare pe bd. Dacia va permite fluidizarea traficului rutier din zonă, iar din bugetul municipal, în acest sens, au fost alocate 370 mii lei.

Măsurile întreprinse de municipalitate au scopul de a elibera traficul rutier de pe arterele, care leagă sectoarele Centru și Botanica, în zona „Pieței Ovidiu”.

Primăria anunță ca vor fi desfășurate lucrări de strămutare a pilonilor rețelei de contact, de iluminat public, obiectivelor de semafor, obiectivelor de monitorizare video a traficului rutier și amenajarea căilor pietonale. De asemenea, va fi reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu”.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!