Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, s-a întâlnit cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, care a mers în Coreea de Nord pentru prima dată din 2009. Despre acest lucru se menționează într-un tweet al Ministerului rus de externe, scrie novayagazeta.ru.

Lavrov s-a întâlnit, de asemenea, cu omologul său nord-coreean Lee Yong-ho. Șeful Ministerului rus de Externe a menționat despre „intensificarea contactelor bilaterale”.

„Am discutat în detaliu situația internațională cu accent pe problemele care trebuie soluționate pentru a asigura denuclearizarea peninsulei coreene”, a declarat Lavrov.

Vizita șefului Ministerului de Externe al Rusiei a avut loc înaintea întâlnirii dintre Kim Jong-un și președintele american Donald Trump care va avea loc pe 12 iunie în Singapore.

Amintim că, liderul Coreei de Nord a amenințat să o anuleze, dar Trump a anulat-o și apoi cei doi au decis să se întâlnească din nou.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!