/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Sergiu Istrati aka Sasha Lopez lansează alături de The Motans videoclipul piesei „Subtitre"

missing
31 mai 2018, ora 14:40

„Am ales numele acesta pentru ca reprezinta o parte din mine, un alt DJ. Mi-am propus ca odată cu acest proiect și cu prima piesa lansata sa deschid o serie de colaborări cu mai multi artiști din România, iar Denis, fiindu-mi un prieten foarte bun, a fost prima persoana la care m-am gândit. Speram sa va placa”, declara alt DJ.

„Subtitre” este o piesă despre o perioadă mai ciudată din viața unui om. Are foarte multe simboluri, mesaje ascunse, stări și detalii complexe (atât piesă, cât și videoclipul). Cu toate acestea, nu vreau să explic nimic din ce e relatat acolo. Fiecare persoană în parte va înțelege piesa în felul său sau … nu o va înțelege deloc. Vreau să îi mulțumesc lui Sergiu Istrate și Ivan Caragia pentru această colaborare minunată. De asemenea, lui Artur Corcodel care a lucrat la sunet și desigur, ca de obicei, Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative) pentru acest clip care arată istoria piesei din alt unghi”, adaugă Denis Roabes (The Motans).

Piesă “Subtitre” este compusă de către The Motans (Denis Roabes), alt DJ și Ivan Caragia, iar de producție s-a ocupat alt DJ și Ivan Cărgia. Videoclipul este regizat de Bogdan Păun și produs de NGM Creative și Loops Production.

De-a lungul timpului, Sergiu Istrati a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe cel mai mare canal de YouTube din Romania, Cat Music. Anul trecut, piesele lui Sasha Lopez s-au auzit in tari precum Chile, Cehia, Slovenia, dar si Italia, Spania, Azerbadjan sau Rusia. Mai mult, formula Sasha Lopez feat. Ale Blake a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de catre publicul din intreaga lume.  La inceputul anului, artistul a lansat alaturi de Ale Blake si Evan, „Feeling Good”, o piesa compusa de catre el impreuna cu Ivan Cargia si Vally V.

Anul trecut, The Motans (artist Global Reords) a lansat „Nota de plata” cu INNA, single care are peste 18 milioane de vizualizari. Piesa a fost compusa de Denis Roabes (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi si Costin Bodea. La scurt timp dupa, The Motans a lansat single-ul, „Lilith”, in colaborare cu Keed de la Satra B.E.N.Z. Prima colaborare The Motans a fost cu Delia, pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile si televiziunile muzicale, cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram