/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Zinedine Zidan și-a anunțat plecarea de la Real Madrid

missing
31 mai 2018, ora 14:15

Însoţit de preşedintele Florentino Perez, Zidane a declarat că a luat decizia „de a nu continua şi sezonul viitor„

„Am luat această decizie pentru că îmi place mult acest cub, dar azi cred că este mai bine pentru mine şi pentru toţi o schimbare şi nu voi continua în sezonul viitor. Madrid mi-a dat totul şi voi încerca să fiu alături de club toată viaţa”, a subliniat fostul internaţional francez, scrie Agerpres.

Florentino Perez a fost luat prin surprindere de alegerea lui Zidane: „Pentru mine este o decizie neaşteptată. Este o zi tristă. L-am iubit ca pe nimeni altul, ca jucător şi ca antrenor. A avut un mare impact asupra mea când am aflat ieri de această decizie. Aş fi vrut să-l conving, dar ştiu cum este. Casa asta este familia lui pentru întotdeauna. Nimeni nu este pregătit pentru o ştire ca asta”.

Chiar dacă Zidane a căştigat ultimele trei ediţii ale Champions League, ratarea unui nou titlu în La Liga l-a marcat pe acesta, considerând că este mai bine să plece. Este de aşteptat ca Realul să numească în următoarele zile noul manager. Printre posibilii înlocuitori se numără Mauricio Pochettino şi Jose Martinez Gutierrez Hernandez (Guti).

Din postura de antrenor al spaniollilor, francezul are 9 trofee cu Realul, singurul campionat fiind câştigat sezonul trecut. Zidane a condus Realul în aproape 200 de meciuri.

Ca antrenor, Zidane a obţinut un singur trofeu al Ligii Campionilor, cu Real Madrid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram