Dacă Isus ar fi coborât din cer pe pământ în secolul XXI-lea, atunci potrivit evanghelistului Jesse Duplantis, El a ar fi „în avion predicând Evanghelia în toată lumea”. Și Duplantis crede că Isus ar alege un avion privat de tip Falcon 7X, care are o tehnologie acustică care limitează zgomotul, un centru de divertisment cu bluetooth și posibilitatea de a face duș în timpul zborului. În acest context, Duplantis a spus că are nevoie de aproximativ 54 de milioane de dolari pe care i-a cerut de la Dumnezeu și de la sute de mii de adepți din toată lumea - pentru ași cumpăra un astfel de avion care să-l ajute să răspândească eficient Evanghelia.

Potrivit thestar.com, nu este pentru prima dată când Duplantis este implicat într-a fost implicată în dezbaterea planului privat al predicatorului. Falcon 7X ar fi cel de-al patrulea jet al ministerului său – toate plătite cu numerar de la adepți.

El are un răspuns și pentru necredincioși și critici care vor să știe de ce are nevoie de un avion de lux. „Noi credem în Dumnezeu pentru un nou Falcon 7x, astfel încât să putem merge oriunde în lume”, a spus el în emisiunea This Week With Jesse.