/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

UPDATE: Cei doi lei, doi tigri și un jaguar, care au evadat dintr-o grădină zoologică din Germania, au fost capturați

01 iunie 2018, ora 16:34

Menționăm că doi lei, doi tigri şi un jaguar au reușit să evadeze din grădina zoologică, iar împreună cu ei a scăpat și eu un urs, dar acesta a fost neutralizat de autorități.

După evadarea felinelor, locuitorii din mica localitate Lünebach, unde se află grădina zoo, au fost rugați să rămână în case.

Circa 60 de specii exotice și indigene, respectiv aproximativ 400 de animale, printre care lei și tigri siberieni, trăiesc pe cele 30 de hectare ale Eifel-Zoo.

Grădina zoologică privată a fost deschisă în 1972 și aparține familiei Wallpott.

Lünebach, o comună cu circa 500 de locuitori, este situată la circa zece kilometri de granița cu Luxemburg și Belgia.

Potrivit presei locale, fuga animalelor ar fi putut fi facilitată de violentele furtuni care au afectat regiunea în ultimele zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram