/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Raport Promo-LEX: Ce încălcări au făcut Ceban și Năstase în turul doi al alegerilor locale

missing
01 iunie 2018, ora 17:09

„Am atestat un caz care poate fi calificat drept utilizarea resurselor administrative. Este vorba de concurentul Platformei DA, Andrei Năstase, care, în timpul orelor de serviciu, a avut posibilitatea și le-a fost asigurată o întrevedere cu personalul Institutului de Medicină de Urgență”, a menționat Pavel Postică, director de programe „Promo-LEX”.

Observatorii au mai depistat cel puțin patru cazuri care pot fi calificate ca oferire de bunuri și servicii în scop electoral: „În mare parte, este vorba de prestarea anumitor servicii, donații de bănci, etc. pentru parcuri, vopsirea stațiilor de așteptare a transportului public.”

Nici Andrei Năstase, nici Ion Ceban nu au răspuns la telefon pentru a comenta constatările observatorilor. Pentru ziua alegerilor, „Promo-LEX” are acreditați 306 observatori care vor monitoriza întregul proces electoral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram