Antrenorii echipei naționale de fotbal al a Rusiei a făcut publică componența finală a echipei care va participa la Cupa Mondială din 2018. Au fost selectați 23 de jucători, transmite meduza.io.

Portari: Igor Akinfeev (CSKA), Vladimir Gabulov (Brugge”), Andrei Lunev (Zenit).

Fundași: Sergei Ignashevich, Mario Fernandez (ambii de la – CSKA), Vladimir Granat, Fedor Kudryashov (ambii – „Ruby”), Andrey Semenov ( „Ahmad”), Igor Smolnikov ( „Zenith”), Ilia Kutepov ( „Spartacus”).

Mijlocași: Alexander Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler- Kuzyayev (toți de la „Zenith”), Alexander Golovin, Alan Dzagoev (ambii – CSKA Moscova), Roman Zobnin, Alexander Samedov (ambii – „Spartacus”), Yuri Gasinski ( „Krasnodar”), Anton Miranchuk (Lokomotiv), Denis Cheryshev (Villarreal).

Atacanți: Artem Dzyuba (Arsenal Tula), Alexei Miranchuk (Lokomotiv), Fedor Smolov (Krasnodar).

În cererea finală a echipei naționale a Rusiei nu au intrat cinci jucători care anterior au fost incluși în echipa extinsă: Soslan Janaev de la Rubin, Konstantin Raush și Alexander Tashaev de la Dynamo, jucătorul CSKA Fyodor Chalov și Roman Neustetted de la „Fenerbahce” care a jucat pentru Rusia la Euro 2016.

Cupa Mondială la Fotbal va avea loc în Rusia între 14 iunie și 15 iulie. Meciurile se vor desfășura în 11 orașe rusești.