/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cupa Mondială de Fotbal 2018: Rusia a anunțat numele jucătorilor din echipa națională

missing
03 iunie 2018, ora 18:19

Portari: Igor Akinfeev (CSKA), Vladimir Gabulov (Brugge”), Andrei Lunev (Zenit).

Fundași: Sergei Ignashevich, Mario Fernandez (ambii de la – CSKA), Vladimir Granat, Fedor Kudryashov (ambii – “Ruby”), Andrey Semenov ( “Ahmad”), Igor Smolnikov ( “Zenith”), Ilia Kutepov ( “Spartacus”).

Mijlocași: Alexander Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler- Kuzyayev (toți de la “Zenith”), Alexander Golovin, Alan Dzagoev (ambii – CSKA Moscova), Roman Zobnin, Alexander Samedov (ambii – “Spartacus”), Yuri Gasinski ( “Krasnodar”), Anton Miranchuk (Lokomotiv), Denis Cheryshev (Villarreal).

Atacanți: Artem Dzyuba (Arsenal Tula), Alexei Miranchuk (Lokomotiv), Fedor Smolov (Krasnodar).

În cererea finală a echipei naționale a Rusiei nu au intrat cinci jucători care anterior au fost incluși în echipa extinsă: Soslan Janaev de la Rubin, Konstantin Raush și Alexander Tashaev de la Dynamo, jucătorul CSKA Fyodor Chalov și Roman Neustetted de la „Fenerbahce” care a jucat pentru Rusia la Euro 2016.

Cupa Mondială la Fotbal va avea loc în Rusia între 14 iunie și 15 iulie. Meciurile se vor desfășura în 11 orașe rusești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram