/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sportivul originar din Republica Moldova, Serghei Țvetcov a câștigat Turul Coreei de Sud

missing
03 iunie 2018, ora 14:34

În clasamentul final, Ţvetcov a fost urmat de kazahul Stepan Astafiev (Vino Astana Motors), la 28 de secunde, şi de italianul Matteo Busato (Wilier Triestina Selle Italia), la 37 de secunde, etc.

Etapa a cincea, desfăşurată duminică, la Seul, pe distanţa de 65 de km, a fost câştigată de olandezul Raymond Kreder (Team Ukyo), cu timpul de 1 h 21 min 05 sec, urmat de estonianul Mihkel Raeim (Israel Cycling Academy), de sud-coreeanul Joonyong Seo (KSPO Bianchi Asia Procycling), ambii în acelaşi timp, etc. Ţvetcov s-a clasat pe locul al 31-lea, în acelaşi timp cu învingătorul.

Serghei Țvetcov, 30 de ani, este originar din Republica Moldova și până la 31 mai 2014 a evoluat sub drapelul Moldovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram