/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Zinaida Greceanîi, la ieșirea de la vot: Chișinăul trebuie ă corespundă imnului său - „orașul meu alb, floare din piatră”

missing
03 iunie 2018, ora 09:25

„Este important pentru toată lumea, a declarat Zinaida Greceanîi. De aceea, astăzi, fiecare vine la secțiile de votare cu bună dispoziție și cu speranța că vom avea un primar care nu va distruge capitala, dar o va construi și va face tot posibilul ca traiul în Chișinău să fie unul mai bun și mai confortabil”.

Ea a remarcat că, „cu toții trebuie să depunem efort ca, Chișinăul să corespundă imnului său: „orașul meu alb, floare din piatră” și pentru a fi mândri de orașul nostru.

Reamintim că astăzi, are loc turul al doilea pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. În buletinele de vot sunt înscriși doi candidați: Ion Ceban, din partea Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase, din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”.

Fotoliul de primar a rămas liber după ce fostul primar și-a dat demisia la 16 februarie. Primul tur al alegerilor locale noi pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău a avut loc la 20 mai 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram