/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Factura pe căldură poate fi primită pe e-mail. Cum poți beneficia de serviciu

05 iunie 2018, ora 10:56

Potrivit Termoelectrica, noul serviciu oferă multiple avantaje în utilizare, printre care:

– Acces asigurat permanent la documentul de plată, indiferent de locația în care vă aflați;
– Scăpați de grija de a verifica cutia poștală, de recepționare pe suport de hârtie și păstrare a bonurilor;
– Pe de altă parte, le puteți stoca în format electronic, astfel având acces la documentele de plată din orice perioadă;
– Puteți achita bonul de plată imediat, din orice colț al lumii.

Serviciul Factura Electronică este lansat în contextul strategiei abordate până acum de centrul de calcul InfoBon, ce are drept scop promovarea modalităților de plată online, pentru a asigura un confort maxim plătitorilor, astfel încât, utilizarea acestor instrumente exclude necesitatea de deplasare la ghișeele instituțiilor de plată, precum și a eventualelor erori la înregistrarea sumelor achitate și a indicilor contoarelor. Mai mult ca atât, optând pentru instrumentele electronice, veți economisi timp și veți avea posibilitatea de a achita și de a prezenta indicii la orice oră și în orice zi a săptămânii.

Pentru detalii suplimentare cu privire la procedura de activare a serviciului de facturare electronică: 022 436 – 516/ 022 436 – 466/ 022 436 – 354/ 022 436 – 537.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram