/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Ceban garantează că va susține inițiativele noului primar: „Dacă are nevoie de un sfat, sunt gata să ofer acest sprijin”

missing
06 iunie 2018, ora 12:00

„Vă dau garanția că nu vom bloca și vom susține toate inițiativele care vor veni de la noul primar”, a menționat Ceban.

Socialistul a mai menționat că se pregătește de alegerile din 2019 la care va participa și va învinge: „O să îl învingem la alegerile din 2019, vă garantez. Vă promit că vom participa și vom învinge și o să demonstrăm că municipiul Chișinău merită un primar profesionist”.

Ceban s-a mai arătat deschis să îl ajute pe Năstase: „Dacă are nevoie de un sfat, sunt gata să ofer acest sprijin”.

Amintim că, după numărarea a o sută procente din procesele verbale, Andrei Năstase a câștigat alegerile pentru fotoliul de primar al Chișinăului. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, Năstase a acumulat 52.57 de procente din numărul total de voturi, iar contracandidatul său Ion Ceban – 47,43%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram