/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maia Sandu răspunde dacă PAS va face sau nu parte din echipa lui Andrei Năstase de la primărie

06 iunie 2018, ora 13:31

„Ceea ce vrea să facă guvernarea ca rezultat al acestor alegeri, este evident că va încerca să discrediteze opoziția, echipa care va merge la primărie și va pune bețe în roate. Am văzut cum s-a procedat în alte situații. Aici, vor fi probabil și mai multe tunuri puse pe echipa lui Andrei Năstase”, a declarat Sandu.

Ce ține de funcții la primării, echipa PAS nu ar negocia pe acest segment. „Am avut o discuție marți, 5 iunie. L-am întrebat care sunt planurile lui. Echipa PPDA încă mai lucrează. Am discutat despre cum intenționează să-și creeze echipa, care sunt funcțiile care vor merge la concurs, care sunt funcțiile în care vor fi numiți de primar, pentru că știți, viceprimari, pretorii. Dânsul s-a arătat deschis să discute cu mai mulți colegi din echipa mea. Până la urmă el este cel care stabilește cum va arăta echipa sa. El este deschis pentru toate propunerile pe care o să le avem noi”, a mai menționat Maia Sandu.

Lidera PAS este de părerea că echipa care va veni la primărie în perioada următoare trebuie să una tehnocrată.
Oamenii cei mai potriviți trebuie să ajungă în funcție potrivite, ca să avem rezultate, iar pentru asta avem nevoie ca echipa să fie aliată după o line de capacități și expertiză,” susține fosta șefă de la Educație.

Maia Sandu a mai precizat că PAS îi va acorda sprijinul necesar primarului general. „Evident o buna parte din echipa PAS și cea mai mare parte din echipa se va ocupa de pregătirile pentru alegerile Parlamentare. E cea mai importantă miză a noastră, cea mai importantă bătălie în acest an. Sunt și colegi interesați de activitatea primărie. Va fi decizia dânșilor. E import să demonstrăm capacitate de administrare și corectitudine în activitatea primăriei. Noi o să venim și o să ajutăm în măsura în care putem o să monitorizăm lucrurile acolo. O să ne asumăm poate o implicare mai largă pe domeniule educației, pentru că ne este mai aproape. Pe celelalte dimensiuni o să fie responsabilitate acelor care vor ajunge în funcțiile de viceprimar și pretor”, a conchis Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram