/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Urmărește LIVE ședința Parlamentului din 7 iunie. Pe ordinea de zi – Legea cu privire la Centrul Național Anticorupție

07 iunie 2018, ora 09:50

Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Legea comunicațiilor electronice, Legea cu privire la organizarea și desfășurarea activității turistice în Republica Moldova, Legea privind siguranța traficului rutier, Legea privind statutul alesului local, Legea cu privire la Centrul Național Anticorupție, Legea privind organizarea și funcționarea Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective.

Pe ordinea de zi mai figurează ratificarea Protocolului adițional Nagoya-Kuala Lumpur privind răspunderea și repararea prejudiciului la Protocolul de la Cartagena privind biosecuritatea, precum și a Acordului cu Guvernul Federației Saint Kitts și Nevis privind abolirea regimului de vize pentru posesorii pașapoartelor diplomatice, oficiale, de serviciu și ordinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram