/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Vladimir Putin l-a invitat pe Igor Dodon să participe la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal

missing
07 iunie 2018, ora 13:52

Anunțul a fost făcut de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook și a fost făcut după ce șeful statului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin. „În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii privind situația din politica internă și externă a țării. Am menționat că în pofida mai multor acțiuni neprietenoase din partea Guvernului la adresa Federației Ruse, relațiile bilaterale dintre țările noastre se dezvoltă continuu, iar raporturile comerciale sunt în creștere”, a scris Dodon.

Totodată, în cadrul vizitei, Dodon a anunțat că, are preconizată și o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill.

Menționăm că, campionatul Mondial de Fotbal va avea loc acest an în Rusia. Pe 14 iunie, la Moscova, stadionul Lujniki va găzdui primul meci al turneului final: Rusia – Arabia Saudită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram