Detalii noi în cazul omorului fiicei unei moldovence. Tânărul Ali Bashar, care a fost reținut în Irak, fiind suspect că ar fi violat-o și strangulat-o pe Susanne, a mărturisit că a avut un conflict cu minora, iar apoi a ataat-o și a ucis-o, transmite Times of Israel.

„Sunt încântat că suspectul căutat de justiție este din nou în Germania”, a declarat ministrul de Interne german Horst Seehofer.

„În timpul interogării după arestarea sa, tânărul a mărturisit uciderea fetei. El a spus că era prieten cu minora, dar au avut o dispută și a trebuit să o ucidă după ce aceasta ar fi amenințat că va apela la poliție”, a declarat Tariq Ahmad, șeful poliției din provincia Dohuk, Irak.

Potrivit presei, autopsia a arătat că minora a fost victima unui atac sexual și violent, iar ulterior aceasta a decedat prin sufocare.

Menționăm că fiica unei moldovence ar fi fost violată și ucisă în Germania de doi bărbați. Corpul adolescentei a fost găsit joi, în apropierea căilor ferate, după ce timp de două săptămâni părinții și poliția au căutat-o cu disperare. Mama fetei a apelat și la cancelarul german pentru a o ajuta să-și găsească fiica. Mai multe detalii, citiți AICI.