Președintele Igor Dodon dă asigurări că statul nu a cheltuit nici un bănuț pentru organizarea Festivalului Căpșunelor, care are loc astăzi la Sadova și la care au fost invitați să evolueze mai mulți artiști autohtoni, dar și interpretul rus Filip Kirkorov.

„Statul nu a cheltuit nici o copeică. E un eveniment organizat sub patronajul președintelui Republicii Moldova. Ce ține de invitați este gratis”, a menționat președintele.

Totuși, șeful statului a evitat să comunice câți bani s-au cheltuit pentru organizarea evenimentului, precizând doar că cheltuielile financiare sunt acoperite de fundația de binefacere a Primei Doamne, „Din Suflet”.

Și interpretul rus Filip Kirkorov a negat că ar fi primit bani pentru a evolua pe stadionul de la Sadova. Acesta a menționat că este prezent la eveniment în calitate de prieten și că nu există nici o componentă comercială în această situație.

Pe de altă parte, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a declarat anterior că șeful statului va cheltui pentru acest eveniment aproximativ 130 de mii de euro.