/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Trei cetățeni moldoveni, printre care doi minori, extrădați din Ucraina. De ce sunt suspectați

12 iunie 2018, ora 10:26

Unul dintre suspecți, în vârstă de 30 de ani, este suspectat că ar fi îndemnat la prostituție sau ar fi tras foloase de pe urma practicării prostituției. Acesta se află în urmărire penală din anul 2016, iar pe 5 iunie a fost extrădat în Moldova, fiind plasat în arest preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, sau cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Ceilalți doi suspecți sunt minori în vârstă de 16 și 17 ani, iar la începutul lunii precedente ar fi sustras bunuri în proporții deosebite dintr-o locuință din orașul Ștefan Vodă. În urma investigațiilor s-a stabilit că minorii sunt din raionul Ștefan Vodă, iar ulterior au trecut ilegal frontiera, fiind reținuți în Ucraina. În prezent, tinerii sunt cercetați în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram