/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Acțiunile ANRE după decizia instanței. Va reveni la prețurile plafon de acum o lună

missing
13 iunie 2018, ora 10:42

Contactat de TV8, reprezentanții agenției au declarat că au primit decizia instanței în această dimineață și se vor conforma acesteia prin anularea ordinului emis pe 12 iunie. Astfel, prețurile plafon la carburanți care vor fi în vigoare sunt cele emise pe 15 mai.

Amintim că, atunci sta stabilit că, pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 a fost stabilit prețul maxim de 19 lei și 15 bani, față de tariful precedent de 18 lei și 82 de bani.

Menționăm că, judecătoria Buiucani a suspendat ordinul ANRE după ce Mministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) în comun cu Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței au atacat ANRE în instanța de judecată cerând anularea deciziei prin care au fost stabilite noi prețuri la carburanți, mai mari cu 34 de bani pentru un litru de benzină, și cu 32 de bani pentru un litru de motorină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram