Mariana Susarenco este moldoveanca care va reprezintă Republica Moldova în cadrul finalei internaționale de frumusețe Miss World Beauty & Talent International 2018 din Seoul, Coreea de Sud. În cadrul concursului, ce se va desfășura în perioada 15 - 30 iunie, tânăra urmează să promoveze Moldova și turismul moldovenesc în față a milioane de telespectatori din întreaga lume. În competiție vor participa 30 de țări.

Mariana locuiește în Chișinău, are 26 de ani, 1.73 m înălțime. Aceasta a absolvit facultatea de jurnalism și vorbește 4 limbi străine, engleză, rusă, franceză și spaniolă. Tânăra susține că este pasionată de călătorii, modeling, pian, fitness și lectură.

„Este o onoarea pentru mine să reprezint Moldova în competiția internațională de frumusețe Miss World Beauty & Talent International 2018, una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de frumusețe. După ce am participat în 2016 și 2017 în alte două competiții internaționale de frumusețe, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova și turismul Moldovei în Coreea de Sud, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun”, susține tânăra.