/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mariana Susarenco va reprezenta Moldova la Miss World Beauty & Talent International 2018 din Seoul

missing
13 iunie 2018, ora 08:30

Mariana locuiește în Chișinău, are 26 de ani, 1.73 m înălțime. Aceasta a absolvit facultatea de jurnalism și vorbește 4 limbi străine, engleză, rusă, franceză și spaniolă. Tânăra susține că este pasionată de călătorii, modeling, pian, fitness și lectură.

„Este o onoarea pentru mine să reprezint Moldova în competiția internațională de frumusețe Miss World Beauty & Talent International 2018, una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de frumusețe. După ce am participat în 2016 și 2017 în alte două competiții internaționale de frumusețe, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova și turismul Moldovei în Coreea de Sud, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun”, susține tânăra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram