/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Rusia: O deputată îndeamnă rusoaicele să nu facă sex cu străinii care vin la Campionatul Mondial de Fotbal

13 iunie 2018, ora 16:09

„Chiar dacă se căsătoresc, apoi ea nu știe cum de acolo să se întoarcă. Apoi vin la mine în comise astfel de fete, care plâng că le-a fost luat copilul și așa mai departe. Aș vrea ca la noi în țară să se căsătorească din dragoste, indiferent de naționalitate, care să fie cetățeni ruși, care să construiască o familie bună, să trăiască împreună, să nască copiii și să-i educe”, a declarat deputata.

Pletneva afirmă că după Jocurilor Olimpice din 80 în țară au apărut o mulțime de mame singure. „Acești copii au suferit, au suferit și mai târziu, chiar de pe timpul uniunii sovietice. E bine dacă sunt de aceeași rasă, dar dacă sunt de o altă rasă, atunci … Ar trebui să dăm naștere copiilor noștri. Nu sunt naționalistă, dar totuși. Știu că și copiii suferă, ei îi părăsesc, și ei rămân aici cu mama lor”.

Campionatul Mondial de Fotbal va avea loc între 14 iunie și 15 iulie în 11 orașe ale Federației Ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram