/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Fotbalistul va achita și o amendă de 19 mln. de euro

15 iunie 2018, ora 17:46

Fotbalistul a cerut ca pedeapsa să fie cu suspendare şi a ajuns la un acord cu autorităţile după ce şi-a recunoscut vinovăţia în patru capete de acuzare, scrie El Mundo.

Acest acord preliminar între avocaţii şi Ronaldo şi reprezentanţii administraţiei fiscale, care nu a fost încă ratificat de fisc, prevede şi doi ani de închisoare. În general, în Spania pedepsele de până la doi ani de închisoare nu sunt efectuate.

Cu ajutorul unor firme fantomă şi al conturilor off-shore, Ronaldo ar fi disimulat 150 milioane euro în paradisuri fiscale între 2009 şi 2016, cu scopul de a plăti taxe cât mai mici fiscului spaniol. În decembrie 2014, atacantul şi-a vândut drepturile de marketing pentru perioada 2015-2020 în schimbul a 74,7 milioane euro, cu scopul de a profita de regimul fiscal avantajos ce urma să dispară la finele anului 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram