/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Riscă Dodon să fie cercetat pentru trădare de patrie sau nu? Candu clarifică răspunsul acordat într-un interviu

15 iunie 2018, ora 19:56

Discuția se axa pe relația pe care o are Dodon cu Federația Rusă. La întrebarea jurnalistului dar nu o considerați trădare de stat, am spus că fiecare din Republica Moldova trebuie să răspundă potrivit legii. Nu a fost o acuzație din partea mea în privința unei trădări. Cu atât mai mult, bineînțeles nu există dovezi.
– Ca să scoatem orice speculație, am acum interviul. Reporterul întreabă: Sunteți sigur că el lucrează pentru Federația Rusă? Dumneavoastră răspundeți: Desigur, dar ce asta nu se vede? -Da, dar asta nu înseamnă neapărat că există o trădare a statului. Totul depinde de context. În contextul interviului am spus că vădit, pe alocuri se vede că președintele Dodon apără și interesele Federației Ruse
”, a declarat Andrian Candu, președintele Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt al lui Igor Dodon nu a răspuns la telefon pentru a oferi comentarii pe marginea interviului apărut în presa ucraineană, dar și a declarațiilor făcute de Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram