/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ „Alee prezidențială” și „Șapte mese de șah pentru Ciocana”. Lista proiectelor care au fost acceptate în cadrul Bugetului Civil 2018

missing
16 iunie 2018, ora 10:38

Printre proiectele acceptate se numără construirea și amenajarea unui mini-stadion multifuncțional în sectorul Ciocana al Capitalei, pentru care s-a cerut suma de 300 de mii de lei. Un alt proiecte prevede instalarea a șapte mese de șah pe o porțiune a aleei de pe bd. Mircea cel Bătrân. Proiect pentru care s-a cerut peste 57 de mii de lei.

Unul dintre proiecte prevede crearea unui parc nu în sectorul Buiucani al Capitalei, pe str. I. Creangă. Bugetul total al proiectului este de 300 de mii de lei, dintre care 233 de mii reprezintă confinanțarea.

Un alt proiect este și susținerea financiară a azilului privat de animale abandonate, bugetul căruia este de 297 000 de lei.

Printre proiecte se numără și o „Aleea prezidențială” în Parcul Râșcani. Autorul propune crearea unei zone verzi în parc unde vor fi plantați de către președinții R. Moldova arbori nominali. Costul total al proiectului este de 77 de mii de lei. Lista tuturor proiectelor admise și repinse o găsiți mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram