Prima Doamnă a fost în vizită la familia femeii din Orhei care a decedat dând viață celui de-al 8-lea copil. Despre acest fapt a scris șeful statului pe pagina sa de facebook.

Galina Dodon a mers în vizită la familia Munteanu și din numele Fundației de Binefacere „Din Suflet” pe care o patronează le-a oferit în dar o mașină de spălat, detergenți, produse igienice, produse alimentare de primă necesitate, dar și multe lucruri necesare pentru copilul nou-născut (scutece, lapte praf, produse igienice pentru bebeluș ș.a.). Văzând la fața locului condițiile precare în care trăiesc cei nouă membri ai familiei, Prima Doamnă a decis să-i asigure și cu materiale de construcție pentru reparația locuinței”, a scris Dodon.

Șeful statului a menționat că, soția sa a transmis familiei și suma de 4000 de lei – ajutor financiar unic, oferit familiilor în care se naşte al patrulea copil, şi fiecare următorul.

Amintim că, o femeie în vârstă de 37 de ani a fost găsită fără suflare, în ograda unei case abandonate, la marginea satului Hulboaca. Alături de ea, se afla un prunc nou născut. Potrivit datelor preliminare, femeia ar fi murit din cauza unei hemoragii.