/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

missing
17 iunie 2018, ora 11:17

Președintele SUA „a făcut un important și uriaș pas în direcția dezarmării, păcii și reconcilierii dintre Coreea de Nord și cea de Sud”, a spus Christian Tybring-Gjedd, membru al partidului de dreapta Progress Party, unul dintre cei doi legiuitori care au l-au nominalizat pe Trump, scrie presa din Norvegia.

Și un grup de legiuitori americani susțin nominalizarea lui Trump la prestigiosul premiu. Iar în mai, ministrul de Externe al Marii Britanii, Boris Johnson, a spus că dacă Trump va reuși să rezolve criza nord-coreeană nu vede un motiv ca acesta să nu fie nominalizat la Nobelul pentru Pace, la fel ca Barack Obama.

Comitetul Norvegian pentru Nobel nu comentează public nominalizările.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram