/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Mai mulți moldoveni, blocați pe aeroportul Lutton din Londra. Zborul le-a fost anulat de câteva ori

18 iunie 2018, ora 15:35

Potrivit unuia dintre pasageri, duminică noaptea s-au îmbarcat în aeronavă și au început să decoleze, însă la scurt timp i-au anunțat că din cauza problemelor tehnice trebuie să coboare, iar compania le va oferi hotel și masă. Însă, la hotelul promis așa și nu au mai ajuns, iar din tichetele de masă primite au putut să-și procure doar un sandviș.

Tânărul mai spune că unul dintre pasageri a telefonat la compania Wizzair, însă operatorul i-a anunțat că potrivit informațiilor pe care le dețin, cursa deja a aterizat la Chișinău.

Acum, aceștia stau așezați și așteaptă să se urce în aeronavă. Tânărul este indignat de atitudinea companiei aeriene, dar și a angajaților aeroportului, care potrivit lui, nu le oferă răspunsuri clare și ei stau și așteaptă, iar cursa lor apare pe tabloul de plecări, și este amânată de dimineață la intervale de câteva ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram