Mai mulți moldoveni sunt blocați în aeroportul Lutton din Londra. Aceștia așteaptă de peste zece ore să se urce în avion pentru ajunge la Chișinău, însă zborul lor a fost anulat deja de câteva ore.

Potrivit unuia dintre pasageri, duminică noaptea s-au îmbarcat în aeronavă și au început să decoleze, însă la scurt timp i-au anunțat că din cauza problemelor tehnice trebuie să coboare, iar compania le va oferi hotel și masă. Însă, la hotelul promis așa și nu au mai ajuns, iar din tichetele de masă primite au putut să-și procure doar un sandviș.

Tânărul mai spune că unul dintre pasageri a telefonat la compania Wizzair, însă operatorul i-a anunțat că potrivit informațiilor pe care le dețin, cursa deja a aterizat la Chișinău.

Acum, aceștia stau așezați și așteaptă să se urce în aeronavă. Tânărul este indignat de atitudinea companiei aeriene, dar și a angajaților aeroportului, care potrivit lui, nu le oferă răspunsuri clare și ei stau și așteaptă, iar cursa lor apare pe tabloul de plecări, și este amânată de dimineață la intervale de câteva ore.