/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: Pentru mine a veni la serviciu înseamnă multă plăcere!

missing
19 iunie 2018, ora 11:16

TV8.md: Ce este înseamnă pentru tine postul de televiziune TV8?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: TV8 înseamnă pentru mine un tărâm nou, plin de experiențe, de oameni frumoși și de calitate, unde am învățat cum se mănâncă jurnalismul atât în reporterie cât și în calitate de prezentatoare! Într-un cuvânt TV8 înseamnă o șansă pentru mine, o șansă de a mă afirma și de a mă descoperi în toate valențele mele!

TV8.md: Recent ai devenit moderatoare unei emisiuni de divertisment la postul TV8, vrem detalii, care este bucătăria acestei emisiuni?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: În legătură cu noul proiect, emisiunea „Sănătate la kilogram” sunt extrem de entuziasmată și plină de inspirație pentru a crea subiecte noi! Acest proiect s-a lansat dintr-o simplă întâmplare, de vină fiind colegul meu Igor Gritco, autorul la întreaga nebunie! Emisiunea se împarte în patru rubrici, vorbim cu un specialist despre diverse probleme de sănătate, preparăm bucate sănătoase și nutritive, facem mișcare și descoperim cele mai noi sporturi din țară, iar la final provocăm oamenii cunoscuți! Pare simplu la prima vedere, însă nu e chiar așa, totuși pulsul și entuziasmul ne crește cu fiecare ediție, ceea ce ne ține în tonus! Noi iubim acest proiect și sperăm să fie îndrăgit de telespectatori!

TV8.md: Cum alegeți subiectele pe care le abordați în cadrul emisiunii?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: Subiectele emisiunii sunt alese în dependență de perioada în care ne aflăm și problemele de sănătate cu care se confruntă oamenii. Așadar cei predispuși la bolile sezoniere vor ști cum să se ferească sau să protejeze de ele! Până la urmă vrem să fim de folos și să prezentăm noutăți în materie de sănătate și alimentație!

TV8.md: Este dificil pentru tine să fii prezentatoare?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: Să fac parte din echipă „Sănătate la kilogram” este o adevărată plăcere! Fiecare zi este o aventură nouă în care abordăm subiecte noi cu ajutorul unor specialiști de calitate! Să fiu prezentatoarea acestei emisiuni pentru mine înseamnă o experiență nouă, emoții noi în fiecare ediție multă energie și voie bună, mai ales că am noroc de o echipă extraordinară, care îmi fac fiecare zi tot mai frumoasă!

TV8.md: Cât de complicat este să fii prezentatoarea emisiunii „Sănătate la Kilgoram” dar și să prezinți meteo?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: Într-adevăr în câteva zilei voi fi jurnalistă cu acte în regulă, lucru ce mă încărcă cu multă încredere și entuziasm! Cert este că mă simt ca peștele în apă în acest domeniu! Mă bucur mult că am experimentat jurnalismul din anul doi de facultate, ceea ce a însemnat multă experiență pentru mine, am învățat să perseverez, să devin mai bună, mai responsabilă, poate pe alocuri să mă autodepășesc! Simt că nu am stat pe loc ceea ce îmi oferă satisfacție!

TV8.md: În câteva zile vei fi jurnalistă cu acte în regulă, te regăsești în acest domeniu?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: De când sunt aici am trecut printr-o întreagă metamorfoză, am început ca reporter la știri după care am gustat un pic din ce înseamnă a fi prezentatoare meteo! Evident schimbările nu întârzie să apără, iar la moment îmbin prezentarea prognozei meteo cu acest nou proiect „Sănătate la kilogram”. Cred că fiecare din aceste etape a venit cu lecții și situații care m-au făcut și mai bună, evident mai am unde crește, dar mă simt forțe bine cu ceea ce fac, iar pentru mine a veni la serviciu înseamnă plăcere și multă distracție!

TV8.md: Ce așteptări ai de la acest post de televiziune?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: Mie îmi place să nu îmi fac așteptări și să mă las dusă de val, să trăiesc tot ce mi se întâmplă și să savurez la maxim fiecare moment! E posibil să am parte de schimbări sau să stau pe loc, am de gând să scot câte o lecție din tot ce mi se întâmplă și să mă dezvolt cât pot de mult!

TV8.md: Ce mesaj ai pentru telespectatorii TV8?

Valeria Capra, prezentatoare „Sănătate la kilogram”: Îmi doresc să aibă încredere în ceea ce prezentăm și să ne ofere NON stop motivație pentru a continua să facem lucruri frumoase și interesante!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram