/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vicepreședintele PL, despre decizia judecătoriei privind alegerile locale: Nu cred că putem admite așa ceva

19 iunie 2018, ora 22:54

Invalidarea alegerilor de la Chișinău este un moment fără precedent în istoria Republicii Moldova. După ce anul trecut Plahotniuc și Dodon au manipulat legea electorală, acum fac praf alegerile de la Chișinău, călcând în picioare voința reală a locuitorilor capitalei.

Binomul alunecă pe tobogan, statul de drept a ajuns la ghenunchiul broaștei. UE va tăia toate finanțările, iar Republica Moldova se va pomeni mai izolată ca niciodată.

Nu cred că putem admite așa ceva. Trebuie să ne aparăm șansa de a trăi într-un stat democratic...”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, astăzi judecătoria Chișinău a examinat validarea alegerlor locale, după ce pe 18 iunie, judecătorul Valentin Lastavețchi, căruia i-a fost repartizat dosarul privind validarea mandatului, a fost recuzat la cererea Consiliului Electoral de Circumcripție Chișinău, pe motiv că nu ar fi dat dovadă de imparțialitate la examinarea cauzei.

Alegerile locale în Chișinău au avut loc în două tururi, după cel de-al doilea Andrei Năstase a fost declarat câștigător.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram