/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Vladimir Voronin nu pregătește un succesor în funcția de președinte al PCRM

19 iunie 2018, ora 10:57

Liderul comuniștilor a menționat că ceea ce ține de funcția de conducere a formațiunii se decide în cadrul congresului formațiunii și este o chestiune de timp. Potrivit lui, la congresul partidului se va decide atât problema funcției de președinte, cât și strategia de participare în campania electorală pentru alegerile parlamentare. „Aceasta nu este funcția mea, este funcția tovarășilor mei și a echipei”, spune președintele PCRM.

Totodată, liderul comuniștilor susține că de nenumărate ori i s-a propus să fie modificată denumirea partidului. „Din momentul creării partidului nostru, care anul acesta pe 22 octombrie împlinește 25 de ani, au existat în permanență încercări de a ne distruge și când am fost la putere, și înainte când eram în opoziție, și acum doar pentru faptul că purtăm această denumire – Partidul Comuniștilor. Aceste încercări nu încetează. Și din interiorul țării, și din exterior”, a declarat Vladimir Voronin.

În ceea ce privește scrutinul parlamentar din acest an, Vladimir Voronin spune că formațiunea pe care o conduce va accede cu siguranță în legislativ, dar nu poate prognoza cu câte mandate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram