/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cum a comentat premierul Pavel Filip decizia instanței prin care au fost anulate alegerile din Chișinău

missing
20 iunie 2018, ora 16:14

„Desigur că a bulversat întreaga opinie publică. O decizie care după mine ridică mai multe semne de întrebare și în urma cărei apar mai multe speculații, îndreptate împotriva guvernării”, a declarat Filip, precizând că nu știe cui folosește o asemenea decizie, menționând că „noi ca guvernare avem de pierdut în această situație”.

Premierul mai spune că această decizie a venit într-un moment în care se prefigurau mai multe reușite atât pe dimensiunea politica, cât și la nivel financiar. A mai spus că guvernarea actuală mai are doar o jumătate de an și „e ultimul lucru pe are ni l-am dori”, subliniind că la sfârșitul acestui an vor avea loc alegeri parlamentare. „Eu sper foarte mult să vină o claritate în acest caz”, a mai spus Filip.

Amintim că, ieri, printr-o decizie judecătorească au fost anulate alegerile locale, iar Andrei Năstase și Ion Ceban a declarat că vor contesta decizia. În același timp, astăzi, în fața primăriei PAS, PLDM și Platforma DA au chemat oamenii la un protest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram