Fosta primară interimară a Chișinăului, Silvia Radu, a reacționat la decizia instanței de a anula alegerile locale din Chișinău. Potrivit ei, decizia este surprinzătoare și de neînțeles, precizând că nu crede că au fost încălcări atât de grave ca să fie anulate alegerile.

„Nu am văzut motivele, dar nu cred că au fost încălcări atât de grave ca să fie luată o astfel de decizie. În acest moment, orașul are de suferit. Orice zi care trece, fără a avea un primar în funcție, înseamnă că proiectele care sunt în derulare sunt puse în pericol. Sper ca lucrurile să se clarifice cât mai repede, în instanța superioară și Chișinăul să aibă primarul care a fost ales, care să se apuce de rezolvarea problemelor orașului”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, ieri, 19 iunie, instanța de judecată a pronunțat decizia de nevalidare a rezultatelor scrutinului și mandatului primarului ales. Decizie care a fost atacată de Andrei Năstase, cel care a câștigat alegerile din turul II. Și Ion Ceban a declarata că PSRM va ataca decizia de anulare a alegerilor.