/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O tânără s-ar fi aruncat în gol, iar un bărbat s-ar fi intoxicat. Cadavrele a două persoane, descoperite în Capitală

21 iunie 2018, ora 12:06

Cadavrul tinerei de 20 de ani, a fost găsit de către un trecător, care a alertat poliția. Incidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața, pe 15 iunie, în sectorul Buiucani al capitalei. Conform poliției femeia este originară din raionul Orhei.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a specificat că în urma verificărilor, pe corpul tinerei nu au fost depistate urme de moarte violentă. Potrivit poliției, tânăra este originară din raionul Orhei. Versiunea preliminară a decesului este suicidul. Oamenii legii investighează toate circumstanțele cazului.

Bărbatul decedat, originar din Chișinău, a fost găsit în seara zilei de marți, 19 iunie de către proprietarul locuinței, care venise după taxa lunară. Proprietarul a spus poliției că victima nu răspundea la telefon iar acesta a venit să verifice dacă totul este în ordine și l-a găsit bărbatul decedat, care avea pe cap o sacoșă în care era tras un furtun ce era cuplat la o butelie de gaz.

Potrivit poliției, moartea ar fi survenit din cauza unei intoxicații cu gaze, totuși expertiza medico-legală urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

Totodată, oamenii legii au găsit pe o masă un bilet de adio şi buletinul de identitate al persoanei.

În urma examinării ambelor cadavre, medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă, iar versiunea preliminară este suicidul. Oamenii legii au inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram