Și-au pus capăt zilelor. O tânără de 20 de ani, a decedat după ce a sărit în gol de la etajul 8 al căminului în care închiria o odaie. Într-un alt caz, cadavrul unui bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit într-un apartament închiriat din sectorul Botanică al capitalei. Ambele cazuri sunt investigate de poliție.

Cadavrul tinerei de 20 de ani, a fost găsit de către un trecător, care a alertat poliția. Incidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața, pe 15 iunie, în sectorul Buiucani al capitalei. Conform poliției femeia este originară din raionul Orhei.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a specificat că în urma verificărilor, pe corpul tinerei nu au fost depistate urme de moarte violentă. Potrivit poliției, tânăra este originară din raionul Orhei. Versiunea preliminară a decesului este suicidul. Oamenii legii investighează toate circumstanțele cazului.

Bărbatul decedat, originar din Chișinău, a fost găsit în seara zilei de marți, 19 iunie de către proprietarul locuinței, care venise după taxa lunară. Proprietarul a spus poliției că victima nu răspundea la telefon iar acesta a venit să verifice dacă totul este în ordine și l-a găsit bărbatul decedat, care avea pe cap o sacoșă în care era tras un furtun ce era cuplat la o butelie de gaz.

Potrivit poliției, moartea ar fi survenit din cauza unei intoxicații cu gaze, totuși expertiza medico-legală urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

Totodată, oamenii legii au găsit pe o masă un bilet de adio şi buletinul de identitate al persoanei.

În urma examinării ambelor cadavre, medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă, iar versiunea preliminară este suicidul. Oamenii legii au inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.