/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Prognoza METEO pentru ziua de joi, 21 iunie. Ne așteaptă o maximă de 31 de grade

missing
21 iunie 2018, ora 07:57

În nordul țării sunt prognozate ploi și înnorări. Dimineața vor fi 23 de grade, iar la orele amiezii se vor înregistra 28.

În centru vor fi temperaturi generoase, dar vreme cam posomorâtă. Ziua va începe cu o temperatură de 24 de grade și va continua cu o maximă de 29.

În sud tabloul va fi ceva mai îmbucurător. Ne așteaptă o zi senină și foarte caldă. Dimineața vor fi 26 de grade, iar la amiază 31.

La Chișinău înnorările vor fi la datorie, dar tabloul meteorologic va rămâne neschimbat fața de zilele precedente. 21 de grade vor fi la noapte, iar ziua sunt prognozate 30 de grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram