/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Președintele PLDM, după decizia Curții de Apel de invalidare a alegrilor, cere demisia Guvernului și Parlamentului

missing
22 iunie 2018, ora 13:37

„Guvernul și Parlamentul trebuie să se pregătească de demisie. Nu mai au nicio scuză guvernanții dacă nu o vor face astăzi. Un al doilea 7 aprilie nu va fi și după ce se va schimba guvernarea nu va fi niciun fel de impunitate, VOI nu o să aveți nicio șansă să vă reproduceți din nou! Astăzi sunteți pătați de rușine, mâine veți răspunde penal”, a scris pe o rețea de socializare Cibotaru.

El mai spune că toate instituțiile statului sunt atrase în această „crimă”. Astfel, „Președintele pro-rus toarnă gaz pe foc; Guvernul de urgență umple toate canalele mass media controlate cu subiecte „ce grijulie de oameni și hărnicuță e guvernarea pd-istă”; Parlamentul giftuit cu transfugi corupți este totalmente inapt și aiurit, cu excepția a câtorva deputați de opoziție curajoși (în primul rând, colegii mei din PLDM, dar, spre fericire, mai sunt câțiva și în alte fracțiuni de opoziție); Justiția e în buzunarul lui Plahotniuc, nu prea ai ce discuta aici,
– tot sistemul de apărare și securitate al statului gata să apere și protejeze o singură persoană – cea a dictatorului prăbușit totalmente ”într-un veac al singurătății…””, susține Cibotaru.

Amintim că, ieri Curtea de Apel Chișinău a menținut decizia primei instanțe privind anularea alegrilor din Chișinău, iar liderul PLatformei DA și lidera PAS au anunțat despre organizarea unui protest masiv pentru ziua de duminică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram