/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

„Continuăm. Validați Mandatul!”. Protestul din centrul Capitalei se mută în fața Curții Supreme de Justiție

missing
25 iunie 2018, ora 10:54

Amintim că Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel au decis anularea alegerilor locale din 20 mai și 3 iunie câștigate de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, din motiv că acesta și contracandidatul său Ion Ceban ar fi făcut agitație electorală în ziua celui de-al doilea scrutin.

În urma deciziei, cetățenii s-au declarat nemulțumiți, catalogând acțiunea drept una ilegală. În timpul protestului din 24 iunie 2018, aceștia au scandat: “Azi eu stau în soare, ca el să stea la răcoare!”; “Contăm când votăm!”; “Validați mandatul, nu-l cătați pe dracu!”; “O ajuns cuțitul la os!”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram