/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cum comentează Silvia Radu afirmațiile despre revenirea sa la primărie

missing
25 iunie 2018, ora 16:27

„Văd că există speculații în presa privind revenirea mea la Primărie, deși am spus clar deja că NU voi reveni. O scriu și aici, să ajungă și la cei care speculează în continuare: mi-am dat demisia din funcția de viceprimar imediat după alegeri tocmai pentru că așa mi s-a părut corect, odată ce s-au organizat alegeri primarul ales să poată conduce și să poată să își facă echipa așa cum vrea. Nu revin la primărie și sper ca orașul să aibă o conducere legitimă cât mai curând”, a scris Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, Curtea Supremă de Justiție examinează luni admisibilitatea recursului lui Andrei Năstase, care a atacat decizia Curții de Apel și a Judecătoriei Centru prin care alegerile locale nu au fost validate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram