Deși viceprimarul Nistor Grozavu a declarat că nu exclude că ar putea să o propună din nou pe Silvia Radu pentru funcția de primar interimar al Capitalei, cea din urmă a venit cu o reacție în care spune că nu va reveni la primărie. În același timp, Radu speră că orașul să aibă o conducere legitimă cât mai curând.

„Văd că există speculații în presa privind revenirea mea la Primărie, deși am spus clar deja că NU voi reveni. O scriu și aici, să ajungă și la cei care speculează în continuare: mi-am dat demisia din funcția de viceprimar imediat după alegeri tocmai pentru că așa mi s-a părut corect, odată ce s-au organizat alegeri primarul ales să poată conduce și să poată să își facă echipa așa cum vrea. Nu revin la primărie și sper ca orașul să aibă o conducere legitimă cât mai curând”, a scris Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, Curtea Supremă de Justiție examinează luni admisibilitatea recursului lui Andrei Năstase, care a atacat decizia Curții de Apel și a Judecătoriei Centru prin care alegerile locale nu au fost validate.