/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O bancă comercială, sancționată cu sute de mii de lei de Banca Națională

missing
25 iunie 2018, ora 13:00

Decizia a fost luată ca rezultat al controlului efectuat la această bancă. În cadrul verificărilor au fost constatate unele încălcări ale Legii instituțiilor financiare, actelor normative ale BNM și Legii cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

În special, „Banca de Finanțe si Comerț” S.A. nu s-a conformat cerințelor Legii instituțiilor financiare și ale actelor BNM cu privire la clasificarea activelor/angajamentelor condiționale. Totodată, banca nu a respectat legislația cu privire la reglementarea valutară, serviciile de plată și sistemele de plăți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram