După ce Curtea Supremă de Justiție a respins recursul lui Andrei Năstase și respectiv a anulat alegerile locale din Chișinău, liderul Platforma Da a chemat oamenii prezenți la manifestarea în susținerea sa la unitate. În același timp, acesta l-a acuzat pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, că ar sta în spatele invalidării alegerilor locale din Chișinău.

„Nimeni absolut în momentul în care i-ați atins interesele sunteți aproape proscris. Această canalie ajunge la copiii voștri, la prietenii voștri, ajunge la mame, ajunge la tați, Această canalie a obligat oameni să semneze în sprijinul lui pentru a fi numit premier, amenințând că va băga la pușcărie un parlamentare care suferea de cancer. Această canalie este în stare de orice. Dacă vom rămâne dezbinați, ne va termina el, dacă vom fi împreună vine ziua când îl terminăm noi pe el și pe tot clanul lui mafiot” a declarat Năstase.

Amintim că, joi, 21 iunie, Curtea de Apel nu a validat mandatul primarului ales, Andrei Năstase, menținând decizia Judecătoriei Chișinău.