/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Prima reacție a lui Andrei Năstase după decizia Curții Supreme de Justiție

missing
25 iunie 2018, ora 21:27

„Nimeni absolut în momentul în care i-ați atins interesele sunteți aproape proscris. Această canalie ajunge la copiii voștri, la prietenii voștri, ajunge la mame, ajunge la tați, Această canalie a obligat oameni să semneze în sprijinul lui pentru a fi numit premier, amenințând că va băga la pușcărie un parlamentare care suferea de cancer. Această canalie este în stare de orice. Dacă vom rămâne dezbinați, ne va termina el, dacă vom fi împreună vine ziua când îl terminăm noi pe el și pe tot clanul lui mafiot” a declarat Năstase.

Amintim că, joi, 21 iunie, Curtea de Apel nu a validat mandatul primarului ales, Andrei Năstase, menținând decizia Judecătoriei Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram