/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ce a spus secretarul de Stat al Ministerului de Justiției despre decizia CSJ

missing
26 iunie 2018, ora 09:58

Prin nevalidarea alegerilor a fost creat un precedent foarte periculos. Cei care consideră astăzi că au câștigat să nu uite că bumerangul se întoarce. Și fiindcă trăim în Moldova mă simt obligat să adaug că aceasta nu este o critică a hotărârilor instanțelor de judecată sau o aluzie la faptul că cineva a influențat judecătorii ci doar constatarea unui fapt”, a scris pe pagina sa Nicolae Eșanu, secretar de stat al Ministerului Justiție.

Amintim că, judecătorii CSJ au declarat luni, 25 iunie, inadmisibil recursul lui Năstase și a menținut decizia de invalidare a alegerilor locale a Curții de Apel și Judecătoriei Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram