/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cer înnorat și temperaturi de 26 de grade. Prognoza METEO pentru marți, 26 iunie

missing
26 iunie 2018, ora 07:49

În nordul țării vremea va fi posomorâtă, iar temperaturile vor rămâne destul de modeste. 20 de grade vor fi dimineața și 23 până la amiază.

Vreme trista și mulți nori vor fi și în regiunea de centru. Dimineața se vor înregistra 20 de grade, iar la orele amiezii se așteaptă 26.

În sudul țării unde de asemenea se așteaptă vreme posomorâtă. 22 de grade vor fi de dimineață și 26 la prânz. După zilele toride de care am avut parte ne vom bucura și în capitala de temperaturi reconfortante. Totuși cerul va fi acoperit de nori. La noapte vor fi 15 grade, iar ziua vom avea 27.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram